ROĐENDANSKI NASTUP

Veliki koncert Crvene jabuke u Opatiji

21.08.2015 u 03:02

Bionic
Reading

Crvena jabuka ove godine slavi 30. rođendan pa su ovogodišnju turneju nazvali '30 godina Tour - Tamo gdje ljubav počinje'. Ove subote vraćaju se u Opatiju, tamo gdje je ljubav počela. Bend je upravo ondje promovirao svoj debitantski album 'Crvena jabuka', a sada se u taj grad vraća kao jedan od najpopularnijih bendova cijele regije

Kada su se prije 30 godina po prvi puta upravo u Opatiji predstavljali publici, nisu ni sanjali da je ispred njih duga i uspješna karijera ispunjena hitovima i brojnom publikom te da će svojim pjesmama osvojiti srca nekoliko generacija. Grupa Crvena jabuka u subotu, 22. kolovoza ondje priprema glazbeno-scenski spektakl s gostima koji će im se pridružiti na Ljetnoj pozornici. Nastupit će Antonija Šola, Željko Samardžić, Klapa Tramuntana i Antimon. Grupa je za koncert pripremila i još nekoliko iznenađenja, a spominju i snijeg usred ljeta.

Crvena jabuka uz sve nastupe uspijeva snimiti i nove pjesme. U pripremi je novi album koji je najavljen singlom 'Lubenice', pjesmom koju su snimili u suradnji s Gustafima.

Pjesmu 'Lubenice' možete poslušati ovdje: