U DVORANI LISINSKI

Vatra priprema prvi akustični koncert u karijeri

  • Autor: D. A. M.
  • Zadnja izmjena 22.03.2016 15:18
  • Objavljeno 22.03.2016 u 15:18
Vatra

Vatra

Izvor: Promo fotografije / Autor: Julien Duval

Svoj put započeli su u jednoj virovitičkoj garaži, da bi kroz 17 godina dugu karijeru posjetili gotovo sve klubove, trgove i dvorane u zemlji. Iza sebe imaju 7 studijskih albuma i pjesme koje su postale hitovi

Vatra je jedan od kompetentnijih i uigranijih koncertnih bednova na sceni, a kilometraža koju su skupili prometnula ih je u suverene osvajače pozornica koji svakim svojim nastupom osvajaju publiku dajući im pritom obilje emicija, tjerajući ih na ples i zborno pjevanje.

U listopadu prošle godine održali su koncert karijere u zagrebačkom Domu sportova, a sada su pripremili nešto sasvim novo, kako i priliči bendu koji je oduvijek volio širiti svoje granice. Ovog puta Vatra je odlučila izaći iz svoje 'comfort zone' i publici predstaviti nešto, za njih, sasvim novo!

Bend u dosadašnjoj karijeri još nije održao cjelovečernji akustični koncert, a upravo im je to bio izazov i povod da se 29. listopada nađu na pozornici najpoznatije zagrebačke koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Novi aranžmani, zanimljivi i neočekivani gosti i potpuno akustična Vatra nešto je što će publika u Lisinskom po prvi puta imati prilike čuti i vidjeti.

Julien Duval

Julien Duval

Izvor: Promo fotografije / Autor: Julien Duval


Grupa Vatra u dosadašnjoj karijeri još nije održala cjelovečernji akustični koncert

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!