40 GODINA KARIJERE

Teška industrija napravila koncert za pamćenje

16.10.2013 u 12:52

Bionic
Reading

U unaprijed rasprodnoj Dvorani Lisinski, Teška industrija sinoć je napravila koncert za pamćenje te na najbolji način proslavila čak 40 godina karijere

'Ovo je koncert koji će se dugo pamtiti', komentiralo se u publici. Da je zaista tako, članovi benda postali su svjesni tek nakon održanog koncerta koji je publiku digao na noge već od prve pjesme.

'Upustiti se u ovakvo nešto, i to u KD Vatroslava Lisinskog, bilo je hrabro, pa čak i bahato s naše strane... Ali jedino tako se i uspije. Rasprodati 'hram glazbe' i držati dva i pol sata zadovoljnu publiku koncentriranu pa ih povremeno dizati na noge, i da s vama cijelo vrijeme pjevaju, nije baš jednostavno. Moji prijatelji su učinili da koncert i vizualno bude na svjetskom nivou... Nogomet je sinoć bio u drugom planu, što se tiče Hrvatske, s potpunim pravom', rekao je Ivica Propadalo

Pjevačica Lea Mijatović oduševila je vokalom i sigurnošću kojom je došla na pozornicu, ali i lakoćom izvođenja pjesama u duetu s gostima. Pa je tako osimod Kemala Montena, s kojim imaju zajedničku pjesmu 'Majske kiše', dobila same pohvale i od ostalih kolega, koji su sinoć imali čast podijeliti pozornicu s ovim poznatim rock bendom. 'Super je osjećaj ne imati ni punih 30, a obilježiti 40', izjavila je Lea Mijatović nakon koncerta.

Podsjetnik na stare, ali i nove hitove, upotpunili su brojni glazbeni gosti koji su, skupa s bendom, atmosferu doveli do usijanja. Dugo sakrivani gost iznenađenja, Zdravko Čolić, sinoć je bio šlag na ovoj slavljeničkoj torti, pa je tako njegov dolazak na pozornicu bio popraćen glasnim vikanjem ženskog dijela publike.

Teška industrija ovim je koncertom pokazala da još mnogo toga može dati svojoj publici i čini se da ono najbolje tek dolazi.