NA HR TOP 40 NIŠTA NOVO

'Suze' stale na vrh i ne mrdaju

30.07.2013 u 15:36

Bionic
Reading

'Suze nam stale na put' pjesma je koja je prošlog tjedna ponovno harala hrvatskim radijskim eterom i tako dovela Massima šesti tjedan zaredom na vrh HR TOP 40

Promjena nema čak do petog mjesta. Na drugom su mjestu ponovno dečki iz Parnog valjka s pjesmom 'Samo da znaš', 'Isti kao ti' na trećem mjestu pjeva Magazin, a na četvrtom mjestu i dalje je Crvena jabuka s pjesmom 'Imam neke fore'.


Sa sedmog na peto mjesto skočio je Detour koji imaju 'Srce veliko', a istu poziciju, šesto mjesto i ovaj put ima 'Grijeh' od Natali Dizdar. U prvih 10 pjesama, na sedmo mjesto strelovito je ušao novi singl Baruna koji su se nakon nekoliko godina diskografske pauze odlučili vratiti pjesmom 'Dobro došla mi u sjećanje'. Još su tu: Tony Cetinski – 'Jednom u životu', Željko Bebek – 'Gdje sam bio' i Hladno pivo – 'Na ovim prostorima'.


Osim Barunana listi imamo još čak šest noviteta. 'U mom zagrljaju' novi je Oliverov singl s njegovog posljednjeg albuma, a ujedno i novitet na broju 11. Što sve obožava Jelena Rozgaprovjerite na broju 12, a na broj 25 stigla nam je Ivana Radovniković s pjesmom 'Traje noć' za koju je već snimila i videospot. Pravo ljetno osvježenje na broju 33 donosi nam grupa Mega Bite – 'Ovo ljeto'.


Davor Dretar Drele nedavno je s TS Mejaši snimio englesku verziju popularne 'Zorice' s kojom su stigli do 34 mjesta HR TOP 40. Kako zvuči svima dobro znana pjesma Jinxa 'Bye Bye Baby Bye' u izvedbi Klape Kampanel, poslušajte na 36 mjestu.

Potpunu listu HR TOP 40 za 30. tjedan 2013. pogledajte ovdje