TATINA SNAGA

Sinčića ni posao ne može odvojiti od dvomjesečnog sina

21.08.2016 u 11:01

Bionic
Reading

Životna partnerica Ivana Vilibora Sinčića Vladimira Palfi pohvalila se kako unatoč svim obavezama koje ima uoči izbora, predsjednik Živog zida ne odvaja se od svog sinčića Ksavera, a nisu rijetki trenuci kad beba s tatom i mamom ide na posao.

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić može poslužiti kako najbolji primjer mnogim očevima u Hrvatskoj ili onima koji će to tek postati. Naime, mladog tatu koji ima pune ruke posla u predizborono vrijeme, baš ništa ne može spriječiti da bude uz svog jedinca u prvim najvažnijim mjesecima njegova života.

Maleni Ksaver Sinčić došao je na svijet zadnjeg dana svibnja, dva mjeseca prije termina. Beba je stigla kući tek u srpnju, nakon mjesec i pol dana boravka u bolnici, a od tada mama i tada proživljavaju svoje najljepše dane. Sinčićeva životna partnerica na svom Facebook profilu nerijertko pokaže kako izgledaju sretni trenuci male obitelji, bilo da su u šetnji, na ljetovanju ili na poslu.

Tako je bilo i prošlog tjedna kad su, unatoč svim obavezama oko izbora, svog malog Ksavera stavili na prvo mjesto. Pravog životnog poleta Ivanu Viliboru Sinčiću nakon rođenja sina zasigurno ne nedostaje.