ZANIMLJIVO IME

Ponosni Sinčić pokazao novorođenog sinčića

14.07.2016 u 18:11

Bionic
Reading

Zastupnik Živog zida i njegova zaručnica Vladimira Palfi svoje prvo dijete, sina Ksavera dobili su 30. svibnja. Dječak je rođen dva mjeseca prerano, zbog čega je mjesec i pol bio u bolnici. Njegov nedavni dolazak kući bio je jedan od najsretnijih životnih trenutaka mladih roditelja, a prvu fotografiju bebe i tate s prijateljima je podijelila Vladimira Palfi na svom profilu na Facebooku

Protekli dani zasigurno su najsretniji u životu mladog hrvatskog političara Ivana Vilibora Sinčića (26). Nakon više od mjesec dana iščekivanja Sinčić i njegova zaručnica Vladimira Palfi (33) svog sinčića rođenog dva mjeseca prije termina doveli su kući, a obaveze oko bebe su podijelili i noćna dežurstva na sebe je preuzeo tata. Dječak je dobio ime Ksaver, što na baskijskom jeziku znači novi dom, piše časopis Gloria.

Mali Ksaver rođen je 30. svibnja carskim rezom u Petrovoj bolnici. Prvu fotografiju i poljubac nježnog tate objavila je Vladimira na društvenim mrežama, a uslijedilo je stotinu čestitki i više od tisuću lajkova.

Nakon što su dočekali dolazak sina kući Ivan Vilibor i Vladimira sad imaju vremena i organizirati svoju svadbu, a ona bi trebala biti održana u rujnu. Njihova ljubavna priča počela je prije četiri godine prilikom deložacije u Zadru i od tada su nerazdvojni.