NAGRADNJAČA

'Šetnja s dinosaurima' vas nagrađuje

08.01.2014 u 07:56

Bionic
Reading

Prvi put u povijesti filma publika će uistinu osjetiti kako je bilo kad su dinosauri vladali Zemljom. 'Šetnja s dinosaurima 3D' vrhunsko je kino iskustvo. Najnovija otkrića i najmodernija tehnologija predstavit će vam dinosaure stvarnije nego ikad prije, unutar prave prethistorijske pustolovine!

'Šetnja s dinosaurima' prvi je film u kojem zaista možeš upoznati doba kad su dinosauri vladali Zemljom, jer su u ovoj obiteljskoj avanturi dinosauri stvarniji od svega što smo dosada vidjeli! 3D putovanju u prapovijest priča nam priču o malom Pakiju koji je živio prije 70 milijuna godina, u kasnoj Kredi, na dijelu Zemlje koji danas nazivamo Aljaska. Upoznat ćemo ga kao sasvim malog, od trenutka kada se izlegao iz jajeta. Promatrat ćemo ga dok uči preživljavati u svom okolišu, pronalaziti hranu, izbjeći predatorima i pobijediti svoje protivnike kod parenja.

Dinosauri su jedna od najzanimljivijih životinja koje su ikad postojale na našem planetu. U četiri i pol milijarde godina koliko postoji Zemlja nije bilo stvorenja koje je opasnije, no ne moramo se bojati, jer oni su izumrli. Paki dolazi iz obitelji i plemena Pachyrhinosaurus. Nije najveći niti najstrašniji u krdu, pa koristi svoju pamet i srčanost u borbi za hranu i preživljavanje sa svojim većim sestrama i braćom, kao i protiv strašnih Gorgosura. Pogledaj 'Šetnju s dinosaurima' i navijaj za malog Pakija!

Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili promotivne materijale iz filma - mjerač visine, majicu dugih rukava i majicu kratkih rukava.

Nagrade su osvojili:

Nikša Tironi (majica dugih rukava)
Nataša Mužek (majica kratkih rukava)
alen Kovačić (mjerač visine)

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.