ZGROŽEN FILMOM

'Scorsese, srami se, ovo je odvratno!'

24.12.2013 u 08:59

Bionic
Reading

Slavnog redatelja verbalno je napao član Akademije nakon specijalne projekcije njegovog novog filma 'Vuk s Wall Streeta' povikavši da bi se Scorsese trebao sramiti

Nakon trosatne projekcije filma o burzovnom mešetaru Jordanu Belfortu, koji je pun scena seksa i drogiranja, jedan je scenarist povikao na slavnog redatelja: 'Sram te bilo! Odvratno', piše The Wrap.


Incidentu u Akademiji filmskih znanosti i umjetnosti svjedočila je i glumica Hope Holiday koja je o tome objavila status na Facebooku.

75-godišnja glumica je dodala da joj se film nije svidio te da je napustila Akademijino kino Samuel Goldwyn prije pitanja publike redatelju Scorseseu i glavnoj zvijezdi Leonardu DiCapriju.
Dok je čekala dizalo, otvorila su se vrata otvorila i izašli su Scorsese i DiCaprio. Tada je scenarist, čiji je identitet nepoznat, započeo svoju tiradu.

'Sinoć je bilo mučenje na Akademiji: 'Vuk s Wall Streeta', tri sata mučenja, isto odvratno sranje iznova i iznova.
Nakon filma nekoliko nas je raspravljalo o filmu kad su iz dizala izašli Leonardo D. i Martin S. Tada je scenarist potrčao za njima i počeo vikati: 'Sram vas bilo, ovo je odvratno'', napisala je Holiday i dodala kako je neugodni incident bio šokantan.

Glasnogovornik Paramounta izjavio je kako nitko nije napao redatelja i glumca te da je jedna osoba imala negativan komentar, piše MailOnline.