STARO DRUŠTVO NA OKUPU

Sanja Duggan priredila tulum za pamćenje

Sanja Duggan

Sanja Duggan

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram, Matej Grgić

Bivša manekenka i poduzetnica jučer je okupila svoje prijateljice u restoranu Tač. Budući da se Sanja Duggan prošle godine preselila u Los Angeles, rijetko dolazi u Hrvatsku. Tako je ovo bila idealna prigoda da sa svojim zagrebačkim prijateljicama obilježi bitne datume, uključujući i svoj 44. rođendan koji je tek u siječnju, te da nazdrave nadolazećoj godini

Otkako se Sanja Duggan preselila u Los Angeles, svaki joj dolazak u Hrvatsku obilježavaju prijateljska okupljanja. Budući da će ovoga puta ostati vrlo kratko, okupila je svoje najbliže prijateljice s kojima je nazdravila svim predstojećim blagdanima, ali i za svoj rođendan koji se obilježava u siječnju. Na ručku su se tako našle Iva Balaban, Iva Jerković i Davor Grgin.

Matej Grgić

Matej Grgić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić


Bivša manekenka Iva Balaban stigla je među posljednjima

Sanja se preselila u Los Angeles prošle godine zbog sina Lennona Benneta kojeg je dobila u braku s Franom Barbierijem. Lennon je tada krenuo u prvi razred osnovne škole i roditelji su odlučili da je najpametnija opcija da školovanje započne u Americi. To je i razlog zbog kojeg Sanja rjeđe dolazi u Hrvatsku, ali zato kvalitetno nadoknađuje izgubljeno vrijeme s prijateljima.

Matej Grgić

Matej Grgić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić


Prekrasna Iva Jerković je također došla na proslavu

She's back ❤️

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on


Sanja je trenutno u trećem braku, s poduzetnikom Krešimirom Čorkom s kojim je pronašla obiteljsku sreću. Svog prvog supruga, Amerikanca Demiana Duggana, upoznala je 1992. godine, a već su iduće godine uplovili u bračnu luku. Demian se zbog Sanje tada preselio u Zagreb i pokrenuo tvrtku Metropolis Media. Idila je prekinuta nakon tragedije uzrokovane bolešću koja je 1997. bila jača od Demiana, ali Sanja je ostala dovoljno jaka da preuzme posao. Samo tri godine kasnije proglašena je najbogatijom Hrvaticom nakon što je prodala 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašivanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch.

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ubrzo nakon toga upoznala je Franu Barbierija, s kojim je ozakonila vezu u veljači 2007. intimnom ceremonijom na Havajima. Nedugo nakon vjenčanja Sanja je ostala trudna s prvim djetetom Lennonom Bennetom. Ipak, nakon 13 zajedničkih godina par se odlučio razvesti, ali unatoč tome ostali su u vrlo dobrim odnosima te ih se često moglo vidjeti kako zajedno provode vrijeme sa sinom. Frane je pak svoju sreću pronašao s televizijskom voditeljicom Vanjom Halilović s kojom je u vezi već tri godine.

Sanja je svoju konačnu sreću i mir pronašla u braku s Krešimirom Čorakom. Nakon tri godine ljubavi i dugogodišnjeg prijateljstva, par se vjenčao početkom godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!