SRETAN ŠTO JE ŽIV

Ronald Braus u bolnici se oporavlja od teške prometne nesreće

16.12.2015 u 15:27

Bionic
Reading

Poznati rovinjski pjevač Ronald Braus u nedjelju je kraj Rovinja doživio tešku prometnu nesreću u kojem mu je slomljena prsna kost i povrijeđen jedan kralješak, zbog čega je hitno prevezen u zagrebačku Traumu

Vozeći 60 km/sat na neprometnoj cesti u blizini Rovinja, operni pjevač Ronald Braus doživio je u nedjelju težu prometnu nesreću kojoj je 'kumovala' masna mrlja na cesti. Izgubio je kontrolu nad vozilom koje se nekoliko puta prevrnulo. Pjevač je zadobio lom prsne kosti i ozljedu jednog kralješka, dok je njegov suvozač prošao bez težih ozljeda. Istog dana prevezen je u zagrebačku Traumu, gdje se trenutno oporavlja.

'S prijateljem Nikolom iz Rovinja vozio sam prema Mariji Bistrici gdje sam tog dana trebao nastupiti. To je bilo oko 13 sati. Taman su mi iz suprotnog smjera signalizirali svjetlima da usporim, zbog čega sam bio još oprezniji. Vidio sam nakon 100 metara prometnu nesreću. Nastavio sam dalje, no na zavoju me strašno zanijelo te sam izgubio kontrolu nad vozilom.

Sletjeli smo s ceste, na sreću vezani i pri niskoj brzini. Auto se prevrnuo, a ja sam kratko izgubio svijest. Pomogli su nam odmah moji Rovinjani  koji su se našli u blizini i izvukli nas iz potpuno uništenog auta.
Prevezeni smo u bolnicu u Puli, a jučer u zagrebačku Traumu. Imam dva prijeloma, ali neće trebati operacija, nosit ću zaštitni ovratnik', rekao nam je Ronald dodavši:

'Sad sam dobro, boli me, naravno, ali izdržavam. Za koji dan sam doma. Bitno je da sam živ!' poručuje Roni kojeg šira publika pamti po nastupima u HTV-ovu showu 'Ples sa zviejzdama' te prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.