8. TRAVNJA, RIJEKA

Quasarr nastupa u Pogonu kulture

02.03.2016 u 12:40

Bionic
Reading

Riječka electro pop grupa Quasarr nastupit će u riječkom Pogonu kulture u petak 8. travnja

Quasarr je nastao 2000., a do sada je izdao tri albuma. Debitantski uradak ‘Quasarr’ objavljen je 2007. i s njega je skinut sjajan singl ‘Ti’ te je dobio nominaciju za Porina za najbolji album alternativne glazbe. Godina 2010. donosi hvaljeni album ‘Propaganda’, a najnoviji studijski uradak je treći album ‘Sjene’ objavljen krajem prošle godine.

Do sada je novi album najavljen singlovima ‘Sjene’, ‘Prije tebe’ i ‘Ljubav’, u kojem su ugostili Josipu Lisac, te najnovijim ‘Indigo’. Pjesma ‘Ljubav’ donijela im je i prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje s Josipom Lisac, što je svojevrstan ustupak jer članovi benda nisu skloni duetima, a Josipa je jedina pjevačica čiji izričaj na sceni ne odudara od Quasarrovih načela.

Na novom albumu kvasarovci su ostali vjerni svom prepoznatljivom electro pop zvuku, ali uz produkcijsku raskošnost album ‘Sjene’ ipak odiše nešto svježijim i plesnijim ritmom. Nastupom u riječkom Pogonu kulture na domaćem će terenu predstaviti stvari s novog albuma ‘Sjene’ i najbolje iz dosadašnje karijere.

Članovi Quasarra su Filip Frank na gitari, zadužen i za orkestracije i programiranje, vokal Boris Štrok, koji je i tekstopisac, Hrvoje Šćulac, zadužen za klavijature i programiranje, Sergej Hofman na basu, Dino Šimonović za bubnjem i Jelena Janković, prateći vokal.


Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kn dok će na dan koncerta koštati 50 kn

Službena prodajna mjesta:
●    OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
●    The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
●    Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
●    Entrijeva prodajna mjesta i onlineentrio.hr
●    Eventimova prodajna mjesta i onlineeventim.hr