OČEKUJE OTKAZ

Prostački ispad suspendiranog voditelja Top Geara

20.03.2015 u 20:48

Bionic
Reading

Jeremy Clarkson nakon suspenzije s mjesta voditelja Top Geara verbalno je napao šefove BBC-a nazvavši ih 'j....om kopiladi' i dao naslutiti da očekuje smjenu zbog nesuglasica s producentom

Gostujući u četvrtak na dobrotvornoj aukciji u sjevernom Londonu, Clarkson je bez dlake na jeziku ispalio kako je 'BBC sje... samog sebe, jer je imao veličanstven show koji je sje..o'.

Na dobrotvornoj aukciji prikupljao se novac za mlade umjetnike, a voditelj aukcije nagovorio je Clarksona da ponudi vožnju oko staze Top Geara.

Obraćajući se publici, Clarkson je rekao da nije predvidio svoju smjenu pa bi htio napraviti svoj posljednji krug.

'Otići ću do Surreyja i napraviti zadnji krug na stazi prije nego me j...na kopilad smijeni. Bit ću malo uplakan kad to napravim, ali j..i ga, učinimo to. Provazat ću nekoga u onome što uspijem nabaviti. Kako sam smijenjen, bit će to vjerojatno Austin Maestro. Ali tko zna. U svakom slučaju, bit će to moj posljednji krug na stazi Top Geara', rekao je Clarkson i dodao: 'Postojale su 18-godišnje liste čekanja za biti u publici Top Geara, ali BBC je sebe sje... Bio je to veliki show i oni su ga sje.... Iskoristite večerašnju priliku.'

Vožnja s Clarksonom na stazi Top Geara postigla je cijenu od preko milijun kuna, a to je ujedno i najviši iznos postignut na aukciji.

Sljedećeg tjedna bit će gotovo izvješće interne istrage pokrenute zbog Clarksonovog napada na producenta, a ekscentrični voditelj vjeruje da će potom dobiti otkaz.