POP UP & OFF THE RECORDS

Promocija biblioteke uz smijeh do suza

20.12.2012 u 09:35

Bionic
Reading

U srijedu je navečer u Malom pogonu Tvornice kulture održana promocija izdanja biblioteke Pop Up Dallas Recordsa na kojoj su predstavljena sva ovogodišnja izdanja s naglaskom na 'Off The Records' Anđela Jurkasa i nizom gostiju koji su svojim pričama zabilježenim u spomenutoj knjizi natjerali posjetiteljima suze na oči od smijeha.

Unatoč izuzetno malom broju ljudi koji su navratili na promociju izdanja biblioteke Pop Up Dallas Recordsa, promocija je bila jedna od zabavnijih u seriji takvih događanja. Večer je uvodnim riječima započeo direktor marketinga Dallas Recordsa Dario Draštata koji je predstavio 'Fornifikaciju' Jeffa Aptera o grupi Red Hot Chili Peppers, potom 'Ultimativni vodič kroz djela Nicka Cavea – Kicking against the pricks' Amy Hanson dok je biografiju 'Adele' Chasa Newkeya Burdena predstavila prevoditeljica iste Merita Arslani svojim doživljajem Adele i same biografije. Zoran Stajčić, novinar i urednik portala ravnododna.com u svojstvu prevoditelja je predstavio i knjigu 'Moj život sa Doorsima' Raya Manzareka koji će se tek pojaviti u prodaji.

Za neupućene posjetitelje i slučajne dobronamjernike koji su se zatekli tu večer u malom pogonu, vjerojatno do tada ništa nije bilo jasno s obzirom na činjenicu da su uz Draštatu, Arslani i Stajčića na pozornici istovremeno sjedili Boris Đurđević iz Colonie, Zoran Subošić i Stipe Mađor iz Hladnog piva, Aljoša Šerić iz Pavela, te Anđelo Jurkas kao urednik biblioteke ali i autor knjige 'Off The Records' i istoimenog albuma.

Međutim, bolji poziv za kupnju njegove nove knjige 'Off The Records', u kojoj je sakupio smiješne i čudne priče sa domaće i svjetske scene iz života glazbenika ilustrirao je na najbolji mogući način pozvavši sve spomenute glazbenike koji su pred okupljenima ispričali djelić svojih priča objavljenih u knjizi i doista natjerali mnogima suze na oči od smijeha.

Ukratko, odlična promocija i dovitljiv način mamca za publiku i po svemu sudeći, jednako tako odličan početak života biblioteke Pop Up koja je svoj život započela ove godine i u samom startu ponudila niz odličnih izdanja.