DOBILA SKRBNIŠTVO NAD SINOM

Presretna Anđa Marić: 'Kao da sam u nekom snu'

17.02.2016 u 19:35

Bionic
Reading

Pjevačica Anđa Marić (39) nakon šest godina borbe napokon je dobila skrbništvo nad sinom Gašperom (13). Uz silan stres koji je proživljavala u dugogodišnjoj pravnoj borbi nastradalo joj je zdravlje, ali je za RTL izjavila kako je sada spremna na sve borbe

Nakon punih šest godina straha i borbe za skrbništvo nad sinom jedincem Gašperom, Anđa je napokon dobila pravo na skrbništvo. Story je prvi donio priču, a Anđa je RTL-u dala intervju u povodu ove predivne vijesti u kojem je otkrila kako se trenutačno osjeća.

'Nevjerojatno, kao da sam u nekom snu. Ja sam prije toga dolazila s nadom da će sada biti gotovo, još samo ovaj put', započela je priču Anđa koja ne skida osmijeh s lica.

Nakon mučnog razvoda od bivšeg supruga Primoža, Anđa nije smjela ni vidjeti svog sina te se tužno prisjeća tog perioda kao najgoreg u svom životu.

'Izgubila sam onaj neki svoj smisao. Sad sam bila mama, sad odjednom toga više nema', kazala je, ali naglasila kako je tada koristila svaki trenutak da bude sa sinom i da mu da do znanja kako će sve biti u redu.

'On mi kaže: Mama, je l' se ti sjećaš kad si ti meni dolazila ono u školu mahnuti ili preko ograde ili na brzinu me zagrliti na velikom odmoru? To mi je bio najveći orden za svu ovu muku', prepričava Anđa.

Čak punih šest godina se ništa nije mijenjalo sve dok krajem prošle godine na slučaju nije počela raditi druga sutkinja. Upravo zahvaljujući njoj, Anđa je dobila skrbništvo nad djetetom, a sutkinja je ocu naredila plaćanje alimentacije. Nakon svih trauma, pjevačica je najtužnija što ovu prekrasnu vijest ne može podijeliti s majkom i bakom. Anđina majka preminula je prošlog ljeta, a glazbenica je kroz suze izjavila:

'Kad se sjetim da je to iza nas, uvijek se sjetim nje kako bi njoj bilo. Kako bi njoj bilo drago da je zapravo tu sa mnom sada. Da, nažalost nije mogla biti tu, ali osjetila sam tu njenu radost.'

A prije tri godine je Anđa od silnog stresa oboljela od multiple skleroze, ali kaže kako je sada spremna na borbu i s tom opakom bolešću.

'Konačno mogu reći, nakon tri godine, da nemam filing da mene drži u šaci ta dijagnoza nego kao da ja nju držim', zaključila je ponosna majka.