U ZNAKU LJUBAVI

Poznati parovi zablistali na Porinu, a neki su se i previše trudili

18.03.2016 u 13:48

Bionic
Reading

Osim na pozornici, 2Cellos jučer su bili intrigantni i na crvenom tepihu, ruku pod ruku sa svojim djevojkama. Luka Šulić prvi je put na jedno javno događanje u Hrvatskoj poveo i djevojku Slovenku Tamaru Zagoranski. Jelena Rozga pojavila se nakon dugo vremena u dugoj crnoj elegantnoj haljini koja je bila pun pogodak za jučerašnju glazbenu večer. Njezin primjer nije slijedila pjevačica Žanamari Perčić koja je plijenila pažnju ponajviše dubinom dekoltea

Tko je sretan s novom ljubavi, a tko u dugom braku, barem kad je domaća glazbena scena u pitanju, lijepo se moglo vidjeti sinoć na crvenom tepihu ovogodišnje 23. po redu dodjele Porina. Uvijek galantan Massimo bio je društvu svoje supruge Eni s kojom je već dugih 25 godina. Podrška Giulianu bila je njegova Kristina koja se među crnim toaletama isticala u crvenoj modnoj varijanti.

Luka Šulić ponosan je bio na svoju novu odabranicu Tamaru. Slovenska ljepotica postala je posljednjih mjeseci njegova vjerna pratilja. O Stjepanu i Jeleni koji su postali nerazdvojni, nakon toliko priča i izjava posljednjih mjeseci, može se još samo dodati da su na crvenom tepihu Porina i modno uskladili. Splićanka je blistala u damskom izdanju što je bilo osvježenje nakon svih kratkih haljinica, korzeta i topića koje preferira u svom modnom izričaju.

Damskom elegancijom poput Rozge nije se pak vodila Žanamari Perčić istaknuvši se u sasvim drugačijem izdanju. U pratnji supruga Žanamari je ostala vjerna svom seksi imidžu. Čini se da je izreku 'manje je više'  Žanamari shvatila na pogrešan način.


Žanamari i Mario Perčić