NOVČANA KAZNA

Pjevačica grupe The Cranberries ne ide u zatvor

25.02.2016 u 09:17

Bionic
Reading

Pjevačica grupe The Cranberries Dolores O'Riordan dobila je samo novčanu kaznu za incident na letu od New Yorka do Irske. Razlog relativno blagoj kazni za fizički napad na osoblje zrakoplova i policiju je to što je pjevačica tada patila od psihičkih problema

Pjevačica Dolores O'Riordan krajem 2014. fizički je napala osoblje leta od New Yorka do Irske, a zatim i policiju koja ju je pokušala obuzdati. Za taj incident sud u Irskoj dodijelio joj je kaznu od 6000 eura (oko 37.400 kuna), no samo zato jer je u to vrijeme imala psihičkih problema.

Irska 44-godišnja pjevačica još je u prosincu prošle godine preuzela krivnju za svoj čin – fizički napad i pljuvanje na trojicu policajaca i stjuardesu. Sud je dobio svu potrebnu medicinsku dokumentaciju kako bi utvrdio da se radi o neugodnom napadaju i posljedici mentalne bolesti.

Uz pjevačicu su na sudu bili njezina majka Eileen i odvjetnik Bill O'Donnell. Pjevačica je potom poručila svima koji boluju od mentalnih problema da se liječe te zahvalila doktorima što su joj pomogli.