ZRAČNI INCIDENT

Uhićena pjevačica Cranberriesa!

10.11.2014 u 13:11

Bionic
Reading

Dolores O'Riordan, bivša pjevačica rock skupine The Cranberries, u jutarnjim je satima uhićena zbog napada na stjuardesu na letu iz New Yorka u Irsku

Kako navodi irska policija, O'Riordan je netom nakon slijetanja u zračnu luku Shannon završila u 24-satnom pritvoru. Zračni incident koji je pokrenula Dolores O'Riordan završio je ozlijeđenom nogom stjuardese, zbog čega je nakon slijetanja smještena u bolnicu u Limmericku. Prilikom uhićenja O' Riordan jedan od pripadnika irske policije također je ozlijeđen, no s lakšim posljedicama.

Izvorno iz Limmericka a danas stanovnica Dublina i majka troje djece, Dolores O' Riordan javnosti je najpoznatija kao pjevačica rock skupine The Cranberries, čiji je glavni vokal postala s 18 godina. The Cranberries su u međuvremenu postali veliko rock ime, a 90-ih su prodavali milijune albuma.

'Incident se dogodio na letu iz njujorškog JFK-a prema irskom Shannonu. S obzirom da je to pitanje sigurnosti, ne planiramo ga komentirati do daljnjega, već prepuštamo istragu irskoj policiji', izjavio je glasnogovornik aviokompanije Aer Lingus u čijem se avionu sve dogodilo.