ZALJUBLJENA ELLA DVORNIK

Ovo je čovjek koji me čini sretnom!

11.04.2015 u 11:08

Bionic
Reading

Ljubav nema veze s izgledom, godinama, rasom i religijom, poručila je 23-godišnja Ella i otvoreno progovorila o svom 15 godina starijem odabraniku, britanskom biznismenu Charlesu Pearceu, s kojim je u vezi više od godinu dana

O ljubavi Elle Dvornik i londonskog biznismena Charlesa Pearcea već je bilo riječi, no 24-godišnja kći Dine Dvornika odlučila je i sama progovoriti o svojoj sreći. Nakon godinu i pol veze s 39-godišnjim Britancem Ella više ne krije svoje osjećaje:

'Ljubav je voljena osoba, ona nema veze s izgledom, religijom, rasom i godinama. Volim ovog čovjeka, on me čini sretnom!', napisala je ispod fotografije s Charlesom na svom profilu na Facebooku. Elli u posjet nerijetko dođu poznanici iz Hrvatske, a proteklog tjedna svog je dečka u Londonu upoznala s mladim hrvatskim poduzetnikom Josipom Novoselom, vlasnikom uspješnog internetskog servisa za prodaju glazbene opreme glazbeni-oglasnik.com. Josip je na Facebooku nedavno objavio natječaj za najbolju obradu pjesme Dina Dvornika pa je tijekom njihovog londonskog druženja zasigurno i o tome bilo riječi.

Osim što pomaže dečku u njegovoj firmi specijaliziranoj za marketing mobilnih uređaja, Ella je prije nekoliko dana pokrenula i svoj blog nazvan 'I am Ella'.