'VRIME BEZ VRIMENA'

Oliver u Aquariusu 25. svibnja

17.04.2012 u 13:52

Bionic
Reading

Dan 25. svibnja rezerviran je za odličnu svirku u Aquariusu. Legendarni Oliver Dragojević izvest će najveće hitove svoje 45-godišnje karijere

Oliver Dragojević će u petak, 25. svibnja održati koncert u zagrebačkom Aquariusu. U klupskom izdanju, u sklopu 20. godišnjice programa Aqua Live, Oliver će biti najbolji ambasador predstojeće ljetne sezone.

Kao i uvijek, publiku će opustiti i zabaviti brojnim nenadmašnim hitovima iz duge i sjajne karijere, u kojoj je uvijek iznova pronalazio nove glazbene izazove. Recentni dokaz za to su albumi 'Noć nek' tiho svira', snimljen sa svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom, te album 'Samo da je tu'. Red jubavi i sriće, red pisme i tako u krug ...to je ono što će Oliver sa svojim bendom prirediti u Aquariusu. Večer za pamćenje ili kako glasi naslov pjesme s albuma 'Samo da je tu', bit će to 'Vrime bez vrimena'.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat. Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 100 kuna od ovoga petka može se naći u Aquariusovim dućanima.

'Magdalena' uživo