MOMČILO OTAŠEVIĆ

'Od Madsa Mikkelsena naučio sam puno toga'

29.09.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Glumac Momčilo Otašević, kojeg trenutno gledamo u ulozi čuvara parka prirode u seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo', nedavno se okušao u novom poslovnom izazovu. U Kopenhagenu je snimio reklamu sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikkelsenom

'Tjedan dana sam u Kopenhagenu proveo na snimanju nečeg novog i zanimljivog, što do sad nisam radio. Naime, snimio sam reklamu na kojoj sam radio s kolegicom sa svoje klase Sanjom Popović i Madsom Mikkelsenom, a koju je režirao Dejan Čukić, danski glumac crnogorskog podrijetla. Riječ je o reklami punoj specijalnih efekata, ludilo', kaže Momčilo Otašević. Glumac kaže da mu je bilo zanimljivo i lijepo raditi s takvom zabavnom i profesionalnom ekipom.

'Nikad do sada nisam bio u Danskoj pa mi je bilo zanimljivo vidjeti njihovu kulturu i raditi tamo. Lijepo je raditi po Europi', ističe Momčilo kojeg trenutno gledamo u ulozi Damira, čuvara parka prirode u seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo'. Danska ga se, kaže, jako dojmila.

'Navikao sam na hladnije uvjete tako da mi je odgovarala tamošnja klima. Snimali smo krajem kolovoza i jedino što mi je bilo nezgodno je vjetar koji je stravično puhao. Jako mi se svidjelo tamo i mogao bih bez problema živjeti ondje', otkrio je.

S jednim od najpopularnijih europskih glumaca današnjice Madsom Mikkelsenom kojeg, među ostalim, pamtimo kao negativca u filmu o Jamesu Bondu 'Casino Royale' te ulozi dr. Hannibala Lectera u NBC-jevoj seriji 'Hannibal' Bryana Fullera, puno se družio i od njega dosta toga naučio.

'Bilo nam je odlično. Puno smo pričali, šetali skupa po Kopenhagenu, ali i kvalitetno radili', pohvalio se glumac koji je fotografiju sa slavnim Dancem podijelio na svom Instagram profilu.

Usporedo sa snimanjem serije 'Kud puklo da puklo' proteklog ljeta radio je predstavu 'Hasanaginica' u režiji Jagoša Markovića u Tivtu, a trenutno čeka premijeru kratkog igranog filma 'Ruske kape'.
'Jedva čekam Novu godinu i dva, tri slobodna tjedna', ističe. Dodaje kako će pobjeći negdje daleko da bi se mogao dobro odmoriti.

Iako je vrlo zaposlen, za privatni život uvijek se mora naći vremena.
'Volim si priuštiti uživanje i opuštanje jer želim da mi je lijepo i ugodno. Ako to doista želiš, uvijek nađeš vremena. A i ja sam takav tip osobe da bih poludio od dosade da ne radim, a ovako ponekad poludim od previše posla, no sve uspješno uspijevam balansirati i živjeti kvalitetno', rekao je.

U svibnju je prekinuo vezu s dugogodišnjom djevojkom Tinom Jovetić, a mogu ga privući i osvojiti, kaže, djevojke koje su - drugačije.