BIJEG NA LOKRUM

Očajnička potraga Luke Šulića

15.07.2016 u 11:15

Bionic
Reading

Omiljena ljetna destinacija čelista Luke Šulića uz Hvar uvijek je i Dubrovnik, odakle potječe njegov otac Božo. Ovaj put Luka se od dubrovačke ljetne gužve sklonio na Lokrum te je pronašao željenu osamu i mir. Društvo mu je zasigurno pravila njegova djevojka, Slovenka Tamara Zagoranski, a predah koji je priželjkivao nakon napornih mjeseci i svjetske turneje konačno je i ostvario. Koliko mu je trebao, priznao je na Instagramu

Za razliku od Stjepana Hausera, druga polovica 2Cellosa Luka Šulić više od svega voli osamu. Skromnog Šulića posebno veseli kad može sa sadašnjom djevojkom Tamarom pobjeći negdje na otok daleko od svih. Jelsa je njegov raj na Zemlji i u njoj je prošle godine slavio rođendan, a nakon Hvara mladi čelist voli otputovati i do Dubrovnika, u kojem je rođen njegov otac.

Kako bi izbjegao hordu turista u gradu, Luka se uputio na Lokrum po svoju dozu mora i odmora. Fotografija koju je objavio na Instagramu govori da je nakon naporne svjetske turneje i veličanstvenog koncerta na zagrebačkom Tomislavcu povodom pete godišnjice benda te snimanja novog albuma u Londonu Šulić na zasluženom godišnjem odmoru. Pejzaž je kao stvoren za nova glazbena nadahnuća.

'Ispunjava me kad sam sam sa svojom djevojkom i uživamo. To je moj mir, tako punim baterije. Ako sam s nekim, onda sam s njim sto posto, dajem cijelog sebe. Kako u glazbi, tako u ljubavi', rekao je  Luka nedavno u intervjuu za tportal.

In desperate need of vitamin sea... ???? #sea #sun #dubrovnik #croatia

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

❤️

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

Posing for fishes...?? #firstswimoftheyear #hvar #croatia

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

The moment ❤️

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on