OČI U PRVOM PLANU

Nikad nećete pogoditi čija je ovo kći

24.09.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Nasljednica preminulog kralja popa nakon nekoliko turbulentnih godina koje su uslijedile nakon očeve smrti danas je prelijepa 17-godišnjakinja koja je sreću našla u ljubavi s igračem bejzbola Chesterom Castellawom

Trebalo je punih šest godina da Paris Jackson zacijeli rane nakon tragične očeve smrti i počne se radovati životu. Nekad sramežljiva djevojčica izrasla je u lijepu 17-godišnjakinju, danas sretnu i zaljubljenu. Za sve je kriv igrač bejzbola Chester Castellaw, s kojim je Paris u vezi od travnja ove godine. Njezina borba s manjkom samopouzdanja, kao i kaotični obiteljski odnosi, doveli su je do pokušaja samoubojstva prije dvije godine, no čini se da su mračni dani iza nje.

Njezina majka Debbie Rowe otkrila je kako najstarija od Jacksonove djece nije mogla prihvatiti očevu smrt. I na svom Instagramu Paris nerijetko objavljuje Michaelove fotografije i pjesme posvećene njemu. Ipak, ljubav je posljednjih mjeseci nadjačala sve tužne uspomene. Preporođena Paris prijateljima je poručila da je za osmijeh na njezinom licu zaslužan upravo Chester, s kojim je nedavno započela i zajednički život. Njezina braća, 18-godišnji Prince i 13-godišnji Blankett, sretni su zbog toga što je napokon pronašla svoj mir i osobu koja je razumije.  


Paris i Chester u vezi su šest mjeseci


Whassu guys(:

A photo posted by Paris-Michael☮ (@thatjacksonchickk) on

Awww❤️

A photo posted by Paris-Michael☮ (@thatjacksonchickk) on