LUKA ŠULIĆ

Nakon niza žena, labuda napokon zajahao i slavni frajer

18.08.2016 u 09:40

Bionic
Reading

Nakon Severine, Ive Balent, Ive Šulentić, Maje Šuput, Martine Todorić, najpopularnijem luftiću ovog ljeta nije odolio ni slavni čelist Luka Šulić koji se posljednjih tjedana ne odvaja od djevojke, slovenske manekenke Tamare Zagoranski. Šulić je, čini se, prvi frajer koji je ove godine na Jadranu isprobao luftićki hedonizam i dobro mu stoji

Za sreću je potrebno malo, posebno Luki Šuliću ovog ljeta kad uz sebe ima svoju slovensku ljepoticu s kojom obilazi jadransku obalu. Zaljubljeni čelist malo se i našalio na svoj račun ispod fotografije s trendi luftićem potpisom 'Iznajmi brod'. Šuliću, koji je probio led kao prvi frajer na bijelom labudu, brod zasad najmanje treba.

Poznati par prošlog tjedna odmarao se na Mljetu i Korčuli, a sad je na red došao i Lukin najdraži otok Hvar gdje najčešće boravi u Jelsi i Pitvama. Ako ikad bude kupovao kuću na Jadranu, zasigurno će to biti na Hvaru, otkrio je jednom prilikom.

Nakon iscrpljujuće svjetske turneje 2Cellosa Luka je sebi priuštio bogovski odmor. Za razliku od Stjepana Hausera koji na svom Instagram-profilu nije objavio ni jednu fotografiju s ljetne pauze u Jeleninom zagrljaju, Luka se drži drukčije politike i ne krije koliko je sretan.

Rent-a-boat ???? #summer2016 #croatia #hvar

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

#seal ????☀️

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

Love learning new stuff ??☀️?? #windsurfing

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on