HARDWELL

Najtraženiji svjetski DJ na Exitovoj Dance Areni

30.01.2015 u 13:22

Bionic
Reading

Globalna superzvijezda Hardwell nastupit će po prvi put na Exit festivalu u petak, 10. srpnja, u sklopu velike svjetske turneje na kojoj promovira novi album 'United We Are'. Visokotiražni hitmejker iz Nizozemske već drugu godinu zaredom drži apsolutno prvo mjesto na Top 100 svjetskoj DJ rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom

Direktni prijenosi spektakularnih živih nastupa kojima Hardwell redom osvaja najveće festivalske pozornice na planetu, zajedno sa spotovima i video blogom, na siteu YouTube imaju više od pola milijarde pregleda! U pitanju je do sada nezabilježen slučaj uspjeha na elektronskoj sceni, ali i fenomen koji je odjeknuo širom svjetske glazbene industrije. U samo nekoliko posljednjih mjeseci, njegove producentske vještine osigurale su i najveće globalne zvijezde kao što su Rihanna, Coldplay, Ellie Goulding i 30 Second To Mars. Osim popularnih remiksa, najveći uspjeh Hardwellu donijeli su njegovi hit singlovi 'Spaceman', 'Countdown', 'Jumper', 'Apollo' i brojni drugi. Prije pola godine izašao je i aktualni album 'United We Are' uz hit singlove 'Arcadia', 'Young Again' i upravo objavljeni spot za pjesmu 'Sally'.

 
Robbert van de Corput već od četvrte godine počinje sa satovima klavira, da bi sa 11 godina jasno poželio postati DJ. S nevjerojatnih 13 godina izdaje prvu ploču, a uz muziku ovog vunderkinda iz nizozemskog grada Brede, tijekom sljedećih par godina publika pleše u najboljim klubovima u zemlji. Prilikom jednog od gostovanja na televiziji sa 16 godina, na pitanje voditelja, Hardwell odgovara da mu je san da postane najbolji svjetski DJ. Na svjetskoj DJ rang listi debitira 2011. na 24. mjestu, da bi godinu poslije stigao na 6. a već sa 25 godina tinejdžerska želja postaje stvarnost i dvije godine uzastopno Hardwell je i službeno najtraženiji svjetski DJ i producent!

Ono što najviše izdvaja Hardwella kao fenomen suvremene glazbene scene su živi nastupi čiji prenosi dostižu višemilijunsku gledanost najvećih sportskih događaja. Tijekom jednog od njih, čak 20% prometa na Twitteru je išlo s njegovim imenom kao trend širom svih djelova planete, dok se na kraju ova društvena mreža nije privremeno ugasila pod opterećenjem! Upravo jedan od takvih nastupa, uz veliku obostranu želju, i na vrhuncu popularnosti, Hardwell će imati u Novom Sadu, na svjetski jedinstvenoj Dance Areni, praćen fanovima koji ga već dvije godine izdvajaju kao najtraženijeg DJ-a u Exit anketama.

Festivalska ulaznica za Exit Festival – na prodajnom mjestu: 459,00 kuna
Festivalska ulaznica za Exit Festival – online: 474,00 kuna
Exit Avantura: Festivalska ulaznica Exit Festival + Sea Dance Festival gratis – na prodajnom mjestu: 549,00 kuna
Exit Avantura: Festivalska ulaznica Exit Festival + Sea Dance Festival gratis – online: 559,00 kuna
Kamp Exit Festival – na prodajnim mjestima: 210,00 kuna
Kamp Exit Festival – online: 215,00 kuna

Velika prodajna novost ove godine u Hrvatskoj je proširenje prodajne mreže i prodaja putem interneta.

Službena prodajna mjesta:

Zagreb

Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
Aquarius CD shop - Branimir centar, Kneza Branimira 29
Aquarius CD shop - Maksimirska 16
Aquarius CD shop - Varšavska 13
Churchill - Arena centar, Lanište 32
Churchill - Avenue Mall, Av. Dubrovnik 16
Churchill - City Center West, Jankomir 33
Daily News - Importanne Glavni kol. Trg Ante Starčevića 1
Dirty Old Shop - Zagreb, Tratinska 18
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76
Punkt – Branimir centar, Kneza Branimira 29
Record Store Zagreb, Tkalčićeva 3
Tvornica Kulture, Šubićeva 2

Osijek - Daily News - Kaufland (Josipa Reih-Kira 40), Luminis (Županijska 1)
Pula
- Activa Travel Pula (Scalierova 1), Dina De Ville's shop (De Villeov uspon 1)
Rijeka - iGrow shop, Blaža Polića 5
Split - iGrow shop, Kružićeva 6
Zadar - iGrow shop, Stomorica 2
Novalja - Sunturist Novalja, Kranjčevićeva b.b.
Online: www.entrio.hr

367487,363286,363255,366917