NISU DUGO ČEKALI

Mila Kunis i Ashton Kutcher: Stiže druga beba

16.06.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Poznati holivudski par potvrdio je kako čeka drugo dijete. Kćerkica Wyatt Isabelle u listopadu će proslaviti dvije godine

Kad su u pitanju Mila Kunis i Ashton Kutcher, iznenađenja nikad dosta. Oni koji su očekivali kako će se Ashton, nakon neuspjelih uloga koje su se zaredale posljednjih godina nakon rođenja prvog djeteta, više posvetiti karijeri, prevarili su se. Naime, dvadeset mjeseci nakon rođenja kćeri Wyatt Isabell, glasnogovornik holivudskog para potvrdio je kako u obitelj uskoro stiže prinova. Da je obitelj za Kutchera sad u prvom planu, objasnio je i prilikom posljednjeg gostovanja u showu Ellen DeGeneres.

'Misliš da znaš koliko nekoga voliš, a onda dobijete dijete i shvatiš da nisi imao pojma koliko je uistinu jaka tvoja ljubav. Obitelj s Milom nešto je najljepše što mi je život pružio', izjavio je Kutcher. Vjenčanje s Kunis bilo je tajno, a dogodilo se u srpnju 2015. godine.

'Objavljivali smo na Instagramu postove kao da smo u različitim gradovima, samo da zavaramo medije. Nije bilo loše, uspjeli smo se vjenčati bez velike halabuke i helikoptera iznad glava', našalio se Ashton otkrivši kako malena Wyatt više od svega voli plesati. Posebno kad joj tata zapjeva.


Mila i Ashton, snimljeni prije četiri dana s kćerkicom Wyatt u Los Angelesu