KOD ELLEN DEGENERES

Ashton Kutcher otkrio detalje tajnog vjenčanja s Milom

05.03.2016 u 18:34

Bionic
Reading

Glumac Ashton Kutcher gostovao je u showu Ellen DeGeneres i otkrio kako je izgledalo tajno vjenčanje s glumicom Milom Kunis u srpnju prošle godine, ali i čime ga oduševljava 17-mjesečna kćerkica Wyatt

Na samom početku Ellen je 'napala' Kutchera jer je nije pozvao na vjenčanje, ali šarmer se jako brzo snašao. Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' otkrio je da su on i njegova supruga bili zabrinuti zbog paparazza i helikoptera koji su im mogli pokvariti vjenčanje i stoga su održali intimnu ceremoniju s malim brojem uzvanika.

'Bili smo zaista zabrinuti jer nismo željeli da, dok izgovaramo zavjete, helikopteri lete iznad nas, uz iznimnu buku, a nas dvoje i ne čujemo vjenčane zavjete. To je jedan od razloga zbog kojih smo krili informacije', započeo je Kutcher naglasivši kako su za to bili potrebni nevjerojatni napori i osiguranje.

O detaljima nije htio previše razgovarati, ali se zato na sam spomen kćerkice Wyatt odmah počeo hvaliti koliko malena voli plesati.

'Obožava plesati, nevjerojatno to voli! Pjevam joj stalno dječje pjesmice i ona poludi, ali za sada ima samo jedan plesni pokret', ispričao je kroz smijeh Kutcher. Nastavio je i kako ga je uloga roditelja oduševila, iako se čini kao da se djeca cijelo vrijeme sama pokušavaju ubiti.

39 million people have fallen through the cracks into modern day slavery. #redsandproject

Fotografiju objavljuje Ashton Kutcher (@aplusk)


'Prvih godinu dana samo se trudite da ostanu živi. A nakon toga samo brinete da oni sami sebe ne ubiju. Wyatt kao da se konstantno pokušava ubiti. Ne razumije da je ispred nje, primjerice, litica i da je to jako opasno. Ona bi jednostavno skočila s nje, još uvijek ne razumije opasnost. Mislite da bi do sada već shvatili da je vatra opasna, ali ne. Iskreno ne razumijem kako su pećinski ljudi preživjeli', našalio se Kutcher.

Mila i Ashton upoznali su se 1998. na snimanju serije 'Lude sedamdesete', u kojoj su glumili par sve do 2006., a ljubavnu vezu započeli su tek 2012. Mila je jednom prilikom priznala i da je njezin prvi poljubac bio upravo onaj s Ashtonom, i to na snimanju serije kada je imala 15 godina. Preslatku kćerkicu dobili su 1. listopada 2014., a vezu su okrunili brakom 4. srpnja prošle godine. Prije Mile Kutcher je bio u sedmogodišnjem braku s Demi Moore, a sve je propalo zbog njegove navodne nevjere.

Ashton Talks Secret Wedding and Helicopter Parenting