OD 22. PROSINCA

MAXtv Filmofeel predstavlja Nedjeljnu Avvanturu na tportalu

18.12.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Festival Avvantura Zadar od nedjelje, 22. prosinca dobiva svoje internetsko izdanje – Nedjeljnu Avvanturu na tportalu, i to u krugu velike filmske obitelji MAXtv Filmofeel

Od 22. prosinca, u sklopu prvog regionalnog online filmskog festivala na internetu Nedjeljna Avvantura na tportalu, svake ćete nedjelje od 18 do 24 sata na avvantura.tportal.hr imati priliku besplatno i nesmetano pogledati dva festivalska filma. I to zahvaljujući uspješnoj suradnji festivala Avvantura, Wide managementa i tportala. Svi koji propuste nedjeljni festivalski termin, moći će pogledati filmove u sklopu Videa on Demand uz minimalnu naknadu od 0,99 eura (7,50 kuna).

Avvantura Festival Zadar, koji u kolovozu 2014. slavi svoj peti rođendan, okrenut je europskoj koprodukciji i osluškuje svjetske trendove. Uz pomoć revolucionarne platforme VOD (Video on Demand) na partnerskom tportalu, Avvantura će zajedno s partnerom Eye On Films Wide label i tportalom od 22. prosinca otvoriti prozor širokoj publici koja će moći uživati u debitantskim naslovima europskih autora.

Nedjeljna Avvantura projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se događa u Istočnoj Europi. Nudi ekskluzivne besplatne projekcije novih filmova, filmova debitantskih redatelja, mladih glumaca... Rekli bismo, 'malih' filmova koje je sve teže dovesti do gledatelja, a rijetko ih srećemo na repertoarima multipleksa i TV ekrana', rekao je Sergej Stanojkovski, direktor Avvanture Zadar dodavši: 'Nedjeljna Avvantura nije rezervirana za hladne megaspektakle – u njoj možete otvoriti prozor u šareni svijet sedme umjetnosti!'

Festival Avvantura od samih je početaka okrenut mladim autorima, koprodukcijama i transmediji. Zato je Nedjeljna Avantura bila logičan korak dalje, čemu je doprinijela i višegodišnja suradnja s Hrvatskim telekomom kroz sponzorstvo festivala.

Prednosti, kvalitetu i ugodnost online putovanja kroz filmske svjetove prepoznala je i dobra vila Nedjeljne Avvanture, poznata hrvatska glumica Judita Franković. 'Ponosna sam na projekt online festivala, veselim se avanturističkim nedjeljama, a veseli me i činjenica da ću filmove moći pogledati i izvan besplatnog termina', rekla je Judita o projektu.

Krenite s tportalom u Avvanturu gledanja filmskih poslastica u svome domu ili bilo gdje drugdje putem računala ili tableta!