21. SIJEČNJA

Marijan Ban i Diktatori u Vintage Industrial baru

18.01.2016 u 16:38

Bionic
Reading

Ikona mediteranskog pop/rocka, Marijan Ban u pratnji benda Diktatori održat će premijeran koncert u Vintage Industrial baru koji se očekuje u četvrtak, 21. siječnja

Marijan Ban nekadašnji je lider Daleke obale - legendarnog, splitskog benda koji se zahvaljujući hitovima 'Ruzinavi brod', 'Tonka', 'Morska vila', 'Od mora do mora', 'Dok galebovi vrebaju', 'Marica', 'Noć je prekrasna', 'Četrnaest palmi', 'Roza', 'Ona zbori', 'Di si ti' objavljenima kroz 90-e godine čvrsto usidrio u mladim i starim srcima njegove publike.

Osim po zaraznim hitovima, Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo i zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Najavljeni koncert u Vintage Industrial baru trajat će oko 2 sata te će biti složen od starih hitova Daleke obale, ali i od pjesama novijeg datuma koje je Marijan Ban snimio sa svojim Diktatorima.

Pjesme o moru, galebovima, ženama, burnim noćima, palmama, brodovima i ljubavnim ožiljcima zatalasat će Vintage u četvrtak, 21. siječnja.

Početak koncerta najavljen je u 21:30 sati, dok se vrata kluba otvaraju u 20 sati. Ulaznice za koncert Marijana Bana i Diktatorau pretprodaji će iznositi 60 kuna, dok će na dan koncerta koštati 80 kuna. Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i na šanku Vintage Industrial bara