'AT LEAST HE WON'T LIE'

Luka Bulić posvetio pjesmu novom mandataru

24.12.2015 u 16:56

Bionic
Reading

Glazbenik, komičar, imitator i radijski voditelj Luka Bulić poznat je po obradama pjesama u kojima na satiričan način prenosi društvena i politička zbivanja. Tako ni ovoga puta nije odolio posvetiti pjesmu novom mandataru Tihomiru Oreškoviću, ali naravno - u svom stilu

Luka je oduševio Hrvatsku imitacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a sada je novoproglašenom mandataru posvetio svoju verziju Severinine pjesme 'Tvoja prva djevojka'. Uz duhovite dosjetke i stihove, na komičan je način otpjevao ono što većina građana Hrvatske trenutačno misli i tako oduševio fanove na društvenim mrežama.

Nova mandatar pred novi godina!!! Novo Bullhit na Antena Zagreb!!Došao je Tiho na prstima...Rekao: „How do you do, Hrvatska!“Preko noći postao je super starnaš novi mandatar!Kakav ludi završetak godinese zbio kod Kolinde!Doš'o je from Canada zato jerbit će nam premijer!Pa sad će biti bolje i namai svim hrvatskim građevinama!Odsad će ovdje biti raj!Ak' ništa drugo, at least he won't liejer ne zna language from svoj rodni kraj!

Posted by Luka Bulic on Thursday, 24 December 2015