IMA NEŠTO U TIM ĆEVAPIMA

Lepa Brena u čevabdžinici Željo na Baščaršiji

05.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon što je nakon punih 18 godina posjetila Sarajevo, Fahreta je sa svojim društvom prvo posjetila popularnu čevabdžinicu i unijela pomutnju među zatečenim gostima

'Kada poslije toliko godina dođeš u mjesto koje voliš, naravno da te preplavi bujica emocija. Toliko toga mi je proletjelo kroz glavu, kao neki film. Toliko divnih uspomena me veže za Sarajevo. Ovdje sam provodila vrijeme družeći se s ljudima. Pjevala sam u Zetri, na Skenderiji', izjavila je Lepa Brena za dnevniavaz.ba malo poslije dolaska u Sarajevo.

No, dolazak u ćevabdžinicu potpuno je zbunio okupljene ovisnike o ćevapima, pa je Brena ubrzo s društvom otišla u kazalište gdje su gledali predstavu 'Žabe', da bi večer nastavili na večeri s poznatim bosansko-hercegovačkim glumcem Emirom Hadžihafizbegovićem, koji će po svemu sudeći i ugostiti Brenu u svom televizijskom talk showu 'Večer sa Emirom'.

Nema sumnje da Lepa Brena nakon hrvatskog medijskog prostora uspješno osvaja i BiH pripremajući teren za predstojeću eksjugoslavensku turneju.