KONCERT 2. KOLOVOZA

Leonard Cohen oduševljen pulskom Arenom

01.08.2013 u 15:37

Bionic
Reading

Veliki Leonard Cohen nastupit će u petak, 2. kolovoza, u pulskoj Areni. U Puli boravi već nekoliko dana i oduševljen je ambijentom u kojem će održati koncert

Glazbenik čija karijera traje već šest desetljeća, Leonard Cohen, nastupit će u antičkoj rimskoj Areni u Puli 2. kolovoza 2013. godine. U zaista dugoj, konstantno uspješnoj karijeri dodijeljena su mu mnoga priznanja i nagrade. Leonard Cohen uvršten je u Rock and Roll Hall Kuću slavnih, kanadsku Glazbenu kuću slavnih te kanadsku Kuću slavnih autora.

Leonard Cohen u pulskoj Areni će svirati na potpuno crnoj pozornici dugoj 18 metara. Crna pozornica i dva velika videozida će, uz prekrasnu Arenu pod otvorenim nebom, doprinijeti atmosferi koncerta.


Kao suprotnost crnoj pozornici, backstage će biti u bijelom: s bijelim kožnim foteljama, ogledalima i ambijentalnim osvjetljenjem. Glazbenik na turneji ima svog kuhara, a u garderobi će mu biti servirani domaći specijaliteti: istarski pršut, pladanj sa sirevima, paprenjaci te fritule.

Cohen već neko vrijeme boravi u luksuznom hotelu grada Pule. Uz odmor prije nastupa posjetio je atrakcije grada. Oduševljen je Hrvatskom te se veseli koncertu u zaista posebnom ambijentu Pulske Arene.

Koncert počinje u 21 sat, a ulazi će biti otvoreni od 19 sati.

Ulaznica za koncert više nema u prodaji.