NEOBIČAN DRESS CODE ZA KINO

Lažna plavuša Ana Majhenić, zvijezda Danijele Trbović i 'bijeli' Ćiro

05.10.2016 u 11:16

Bionic
Reading

U čak tri dvorane zagrebačkog Cinestara održana je svečana premijera filma 'Ustav Republike Hrvatske', za čak tisuću uzvanika. Ljubavnu priču o mržnji, kako je u kratkim crtama opisan film, došli su pogledati i mnogi poznati koji su za večernji izlazak u kino odjenuli ležerne pa čak i neobične kombinacije. Što o filmu misle HTV-ova voditeljica, a što glumica i radijska voditeljica, otkrile su samo za tportal

'S obzirom na to da sam samo pratila površno neke stvari, super je to što sam otkrila sve na samoj projekciji. Odlična je tema i ideja i strašno su dobri glumci - Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Nebojša Glogovac. Gorko-slatki film je koji odlično ilustrira i trančira hrvatsku svakodnevicu, s tim da ima poslastica za nas domaće gledatelje, kad vidimo neke likove poznate iz hrvatske javnosti koji nisu glumci, poput Zorana Pusića, Čede Prodanovića koji se pojavljuju u filmu. Film je u svakom slučaju za preporučiti', rekla je za tportal HTV-ova voditeljica Daniela Trbović, koja je na premijeru filma 'Ustav Republike Hrvatske' stigla u društvu sestre Nataše. Odjevena u crne hlače i sako ispod kojeg se nazirala bijela majica s crnom zvijezdom, ležerno je pozirala sa sestrom uoči premijere, a na pitanje je li što htjela poručiti tom majicom, Daniela je odgovorila: 'Bila sam sva crno-bijela, kao i naša svakodnevica, koja je inače crveno-plava. Zapravo sam najavljivala novu sezonu 'Crno-bijelog svijeta'.'


Daniela Trbović na premijeri je bila sa sestrom Natašom

Samo riječi hvale oko filma imala je i glumica Ana Majhenić koja nije krila kako su joj zasuzile i oči. 'Meni je film izvrstan i baš me dirnuo. Glumci su izvrsni, režijski je fantastično napravljeno, a nakon premijere mnogi su mi priznali da su i njima oči zasuzile.' Za tportal je otkrila i zašto se na premijeri pojavila s perikom na glavi. 'Malo promjene', rekla je kroz smijeh te dodala: 'Ovo je puno skuplja varijanta, što se tiče novca, no barem se može često mijenjati i ta varijanta promjene imidža s perikama mi se sviđa, jer uvijek kada poželim natrag svoju kosu, samo skinem periku.' Ana Majhenić već je uobičajeno vrlo zaposlena, na radiju Gold FM vodi jutarnju emisiju, igra u Histrionima i kazalištu Knapp, a u pripremi su i neke nove stvari, o kojima još ne želi govoriti.


Ana Majhenić na crveni tepih stigla je s plavom perikom

Neobičnu modnu kombinaciju imala je supruga Vladimira Šeksa, Anica Resler Šeks, koja je odjenula čak nekoliko nijansi crvene boje - vesta je bila jedne, sako druge, oko vrata šal i na glavi popularni turban. Uz to je kombinirala smeđe hlače i cipele. Njezin suprug, političar Vladimir Šeks uskladio se bojom košulje, koja je bila karirana.



Sve nijanse crvene - Anica Resler Šeks i Vladimir Šeks

Miroslav Ćiro Blažević
odjenuo je svijetle hlače i baloner, ispod kojeg je virila crna majica, a iako je djelovao poput doktora, zbog kroja balonera, osmijeh na njegovu licu sve je popravio.


Zarazan osmijeh i svijetla kombinacija Miroslava Ćire Blaževića