LARA SE SELI U KINA

'Larin izbor: Izgubljeni princ' uskoro u hrvatskim kinima!

28.05.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Serija 'Larin izbor' seli se na veliko platno, a Continental film je službeni distributer filma

Jedna od najpoznatijih i svakako najgledanija domaća televizijska serija posljednjih godina u Hrvatskoj, 'Larin izbor', ovog ljeta dobiva i svoj filmski nastavak! Riječ je o cjelovečernjem filmu 'Larin izbor: Izgubljeni princ' koji se direktno nastavlja na događaje iz prve sezone serije, donosi odgovore na dugoočekivana pitanja, ali uvodi i nove, nikad prije viđene likove!

Prva sezona megauspješne serije 'Larin izbor' Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu. 'Larin izbor: Izgubljeni princ' vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

'Larin izbor: Izgubljeni princ' u distribuciji Continental filma s prikazivanjem u svim hrvatskim kinima kreće uskoro.