POVRATAK NA SCENU

Kako se Frano Lasić preporodio u četvrtom braku

Bionic
Reading

Frano Lasić trenutačno proživljava sretne životne trenutke. Iako su iza njega tri propala braka, oni ga nisu obeshrabrili pa je dubrovački glumac svoju ljubavnu sreću ove godine okrunio brakom s 30 godina mlađom Beograđankom Milenom Matić koja mu je nedavno postala menadžerica. Osim toga postao je djed, a i ponovno se vratio na glazbenu scenu. Za njegove nastupe o beogradskim klubovima traži se karta više

Dubrovački glumac Frano Lasić (61) i modna stilistica Milena Matić upoznali su se prije tri godine preko zajedničkog prijatelja u Beogradu gdje je Frano otvorio noćni klub. U svibnju su se vjenčali, a na vjenčanju je poznati Dubrovčanin zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima. Upravo mu je taj nastup bio prijelomni, da se ponovno vrati na glazbenu scenu.

U Beogradu je nedavno održao koncert nakon 30 godina, na koji ga je nagovorila upravo Milena s kojom je započeo i profesionalnu suradnju. Supruga mu vodi odnose s javnošću.

'Ona jednostavno vidi neke stvari koje mi ni ne padnu na pamet', izjavio je Frano za InMagazin Nove TV.

Pored svega, Frano je  - postao djed! Unuk Leon dijete je njegova najstarijeg sina Janka Lasića, a prošlog mjeseca proslavio je prvi rođendan. Janka je Frano dobio u braku s prvom suprugom Majom Nikšić.

'Mislim da je sasvim u redu da me unuci zovu nono, kako mi to kažemo u Dubrovniku', kaže glumac. Za dobar brak, ističe, najvažnije je puno ljubavi, puno razumijevanja i poštovanje. Nakon Maje, Frano se oženio Ljiljanom iz Beograda, a brak je okončan nakon samo 21 dana. Sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik stupio je u brak 1993. i s njom ima 19-godišnju kćer Linu i 17-godišnjeg sina Luku.