IVANA PLECHINGER

Još jedna zvijezda 90-ih ponovno zapjevala

18.05.2012 u 14:06

Bionic
Reading

Iako se prije desetak godina Ivana Plechinger odlučila ostaviti pozornica i glazbi se posvetiti na drukčiji način, u četvrtak je zapjevala na Narodnom radiju

Ivana Plechinger u četvrtak je u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka' na Narodnom radiju održala koncert pjevajući svoje stare hitove poput 'Zore', 'Međimurske' i 'Što će mi dukati'. Voditelj Petko nakon dugog nagovaranja doveo ju je ponovno na pozornicu, koju je sinoć dijelila sa suprugom, gitaristom Brunom Kovačićem, a sve se pretvorilo u pravi obiteljski koncert kad su im se pridružili sinovi Vigo i Jan.

'Ne vraćam se. Ovo je samo sad i tko zna kad. Ali možda bih jednom mogla razmisliti o nekim koncertima', izjavila je Plechinger, čiji glas još uvijek zvuči jednako mlado i svježe.

Jacques Houdek hvalio je u emisiji Ivaninu kuhinju iako je dosad kušao samo predjela, a Vesna Pisarović otkrila je da su Ivana i Bruno na počecima karijere morali sputavati njezin buntovni duh. Ivana Husar Mlinac rekla je da su divasice upravo oni motivirali da u životu ne pristaju na velike kompromise, a Vanna je otkrila da se u pozadini pjesme 'Ivana', koju su za nju napisali Bruno i Ivana, krije priča o zlostavljanoj ženi.

U zlatno doba Huga vratio nas je Boris Mirković, koji je s Ivanom dijelio ekran punih osam godina, a mlada glumica i pjevačica Vanda Winter opisala je suradnju kao jednu od najdražih u svojoj karijeri.