ODLUČNA PJEVAČICA

Jelena Rozga nikad ne bi oprostila prevaru

08.12.2015 u 17:33

Bionic
Reading

Tijekom gostovanja u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, Jelena Rozga priznala je da nikad nije bila zaljubljenija navodeći da nikad ne bi oprostila prevaru, koja joj se dosad još nije dogodila

'Definitivno ne opraštam prevaru. Nikad mi se nije dogodila, a ni neće. Pored mene, sve ostale su mu nebitne', izjavila je Jelena Rozga u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' povodom promocije novog singla naslova 'Otrov'.

'Trenutno živim najljepši period svog života. Svoj ljubavni život opisala bih kao bajku, a Stjepan Hauser je ljubav mog života', priznaje Rozga.

Za novi singl Jelena otkriva kako je riječ o pravoj ženskoj himni na koju je posebno ponosna. Spomenuti singl 'Otrov' u par dana od objave uspio je prijeći brojku od milijun pregleda na YouTubeu. Kako kaže lijepa i do ušiju zaljubljena Jelena, najvažnije joj je da je reakcije publike fenomenalna.

'Kad izađem na pozornicu, osjećam se najbolje na svitu. Prava sam čistunka, tako da se prije spavanja namažem brojnim kremicama, jer ujutro volim da jastuk miriše po meni. Dio mog tijela koji najviše volim su moje okice', otkriva Jelena koja je u šali otkrila i svoje najveće vrline rekavši: 'Nikad ne kasnim i peglam vrhunski.'

Kako zvuči i izgleda spot za singl 'Otrov', pogledajte ovdje: