NAGRADA NA CMC FESTIVALU

Ivan Zak: U glazbi i u ljubavi nikad ne kalkuliram

13.06.2016 u 14:38

Bionic
Reading

Ivan Zak s pjesmom 'Sve si moje' ovog vikenda je u Vodicama odnio nagradu za najbolju pjesmu CMC festivala, a ekskluzivno ove godine birali su je čitatelji Večernjeg lista i 24 sata. Poznati pjevač cijele je Vodice digao na noge opravdavši još jednom titulu ljubimca publike

'Kako u glazbi tako i u ljubavi ne kalkuliram, ne planiram i uvijek postupam spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. 'Sve si moje' odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. Drago mi je da je publika dobro reagirala na novi singl', izjavio je Zak nakon pobjede.

Tijekom finalne večeri na pozornici se u višesatnom showu koji je uživo prenosila CMC televizija izmijenilo čak 30 izvođača. Najveći su pljesak publike dobili Ivan Zak, Tonči Huljić & Madre Badessa te Željko Bebek, oduševivši okupljene novom pjesmom 'Ja po kafanama'. 

Grupa ET je osim pjesme predstavila novu pjevačicu, 27-godišnju Saru Elenu Menkovsku. Magazin je predstavio singl 'Ima dana', još jednu uspješnicu autorskog i bračnog para Vjekoslave i Tončija Huljića.

Ovaj CMC festival ponovno je ugostio atraktivnu Lanu Jurčević, a ona je ove godine pripremila novu glazbenu poslasticu, pjesmu 'Vrti mi se', u kojoj je nastupio i sve popularniji pjevač i radijski voditelj Ante Cash. 'Kakvi san ja kralj' singl je neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića, kojim je oduševio publiku na vodičkoj rivi. Popularni zabavljač Jasmin Stavros i sve atraktivniji bend Barabe izveli su pjesmu naziva 'Kraljevi zabave' dok su jake zadarske snage, Tomislav Bralić, klapa Intrade i Mladen Grdović, predstavili prvu zajedničku pjesmu 'Uzorita'.

Revijalni CMC festival i ove godine vodili su Ana Radišić i Dalibor Petko. Nakon dodjele nagrada publiku je zabavljala Danijela Martinović.