DOBRO SE ZABAVLJAJU

Ivan Herceg i Anita Dujić: Najdraže ljubavne uspomene

04.02.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Iako još uvijek uporno šute o svojoj vezi koja je započela prije godinu dana, trogirska manekenka i zagrebački glumac sve su opušteniji u objavljivanju svojih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. U tome se odvažio i uvijek samozatajni Ivan Herceg, pokazavši da se s Anitom dobro zabavlja svugdje, pa i u običnoj kupovini

Od svih domaćih glumaca mlađe generacije Ivan Herceg je o sebi u javnosti govorio i otkrivao najmanje. Radile su to umjesto njega njegove glumačke kolegice, poput beogradske glumice Marije Karan, te bivše ljubavi, voditeljica Tatjana Jurić i glumica Petra Dugandžić. Ona je pak o svom bivšem dečku u jednom intervjuu rekla više nego on sam u svim svojim izjavama za javnost. Otkrila je kako Ivan ima posebnu energiju, vrlo lako zavodi žene, mističan je, zatvoren, a za nju je bio fatalan. Itekako razumije žene koje mu ne mogu odoljeti.

Petra, danas sretno udana, zasigurno razumije i Anitu Dujić, za koju je Herceg također bio fatalan jer je dijelom bio kamen spoticanja u njezinom braku s Ivanom Veljačom. Unatoč buri koju su podigli njihova veza i Anitin razvod, čini se da je Herceg nakon brojnih neuspjelih ljubavi možda napokon našao ženu koja ga razumije i s kojom je istinski sretan. Anita izgleda ima sve one njemu važne vrline. 'Žena me može privući intelektom, duhovitošću, vedrinom i zdravim pogledom na život', istaknuo je jednom glumac.

Sudeći po njihovim zajedničkim fotografijama, Anita i Ivan se dobro zabavljaju gdje god da jesu, na Čiovu, Visu, u Lisabonu ili Zagrebu. Ili u kupovini, u kojoj, kad je odjeća u pitanju, nekad modna blogerica ima glavnu riječ.

?? @anita.dujic #goodtimes #lisboa

A photo posted by @herc0211 on