KAKAV GODIŠNJI

Iva Šulentić: Opasno bordanje po Dolomitima

31.03.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Voditeljica Iva Šulentić, koju trenutačno imamo prilike gledati na malim ekranima u showu 'The Voice', koristi svaki slobodan trenutak za putovanja. Nakon što je s dečkom Igorom Mikloušićem bila na festivalu balona u Dubaiju, prije emisija uživo zaputili su se u novu avanturu, ovoga puta na snijegu. Talijanski Dolomiti idealan su odabir za dobro opuštanje, ali i neke nove škole, a sve je otkrila u razgovoru za tportal

'Otišli smo u planine, talijanske Dolomite, odmah nakon Porina, a tik pred Uskrs i Voice emisije uživo i bilo je predivno. Dala sam si u zadatak napokon naučiti bordati tako da nisam gubila ni trenutka – rano buđenje i dan ispunjen padanjem i svime onime što ide uz proces učenja. No upalilo je. Za nagradu nakon svakog dana sam upijala malo sunca. Dobra kombinacija svega - a napokon sam savladala i tu dasku', započela je nasmijana Iva.

Heya, fellas!?? #righthererightnow #snowboard #kronplatz #plandecorones #escape

Fotografiju objavljuje Iva Sulentic (@minniva)


S obzirom na to da se nakon skijanja taman vratila u Hrvatsku za uskrsne blagdane, otkrila je i kako ih je provela.

The lil' ol' greenhead a.k.a. Me ???? #kronplatz #snowboard

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on


'Blagdani su za mene vrijeme s obitelji i tako je i bilo. Fina papica koju pripreme roditelji, tucanje pisanicama za doručak, pregršt francuske i mlinaca za ručak, prepričavanje dogodovština, puno smijeha i uživanja pa… red odmora. Divno, kao i uvijek', kaže Iva koja je napunila baterije za nove emisije Voicea koje od ove subote kreću s emitiranjem uživo.

Sim. Ne, tam. Ne, opet sim. ???? #kronplatz

A video posted by Iva Sulentic (@minniva) on


'Atmosfera je fenomenalna – ekipa je uigrana, sve ide kao u švicarskom satu, a natjecatelje nismo mogli zamisliti bolje no što jesu – i kao pjevači i kao osobe. Radimo na velikom, ozbiljnom projektu i tome pristupamo kao poslu, naravno, no usput postajemo kao obitelj što mi se jako sviđa. Jedva čekamo da čujete koliko su timovi napredovali i sve što su vam spremili za emisije uživo', zaključila je nasmijana voditeljica.