KAD JE BAL...

Iva Šulentić: Dvostruko slavlje za 33. rođendan

16.05.2016 u 11:35

Bionic
Reading

Kako nedjelju provesti radno i uz to se dobro zabaviti na svoj dan, otkrila nam je Iva Šulentić, voditeljica koja je jučer proslavila 33. rođendan. Sve je počelo kućnim partyjem povodom Eurosonga u subotu, a završilo velikim koncertom HRT-a na glavnom zagrebačkom trgu

Carpe diem ili iskoristi dan, tako bi se mogao opisati jučerašnji 33. rođendan poznate televizijske voditeljice Ive Šulentić, a opisala ga je kao dvostruko slavlje. Naime, Iva je rođendan proslavila radno na Trgu bana Jelačića, na kojem je vodila veliki humanitarni koncert HRT-a, no neke njoj najdraže osobe potrudile su se da dan ne prođe bez lijepih uspomena. Mama je bila zadužena za rođendanske balone i dekoraciju, a zaručnik Igor Mikloušić za delicije.

'U biti, bila je to zabava koju smo organizirali povodom Eurosonga pa se nakon ponoći pretvorila u rođendanski party. Navečer sam vodila koncert na Trgu i to mi je bila lijepa rođendanska privilegija', kaže Iva, a za nekoliko mjeseci priprema još jednu zabavu - onu svadbenu. Nakon četiri godine veze s doktorom psihologije spremna je za vjenčanje koje će joj na najljepši način obilježiti ovu godinu.

'Kod mene se svaka godina pamti i posebna je na svoj način, ali ova će izgleda biti još više posebna', rekla je Iva u razgovoru za tportal.