NEKI TO VOLE VRUĆE

Iva Jerković vs. Vanja Halilović: Okršaj raskošnih dekoltea

20.09.2016 u 14:47

  • +9

Poznati na predstavljanju votke Svarog koju proizvodi Badel

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Bionic
Reading

Među brojnim poznatima koji su se sinoć družili u Laubi bile su i dvije zgodne voditeljice Iva Jerković i Vanja Halilović koje su zbog besprijekorne elegancije i upečatljivog dekoltea bile u prvom planu

'Sve je u karakteru, malo toga u ljepoti', rekla je  jednom za tportal voditeljica Iva Jerković, no kad je ona u pitanju ljepotu je teško ignorirati. Tako je  bilo i na sinoćnjem predstavljanju votke Svarog u Laubi za koje su Iva i Vanja Halilović uskladile stylinge.
Mala crna haljina i raskošan dekolte dviju naših ljepotica bili bi po mjeri i nekadašnjeg seks američkog seks simbola pedesetih Marilyn Monroe koja je znala reći kako djevojka treba znati naglasiti svoju bujnu ljepotu, a tužno je kad to neki cenzori u društvu ne znaju cijeniti.


Vanja Halilović i Iva Jerković

A Iva Jerković nije samo zahvaljujući ljepoti dobila ono što je htjela u životu. Ima tu još nešto.

'Možeš biti lijep do boli, ali ako nemaš duha, sve je uzaludno. Ovisi od žene do žene kako će se postaviti i koliko će prepustiti ljepoti da presuđuje u njezinom životu. Važan je šarm - on je pravo oružje kojim možeš dobiti ljude, najmanje ljepota. Ono što sam željela u životu uvijek sam dobila šarmom', zaključila je Iva jednom u intervjuu za tportal. Nije poznato dijeli li i Vanja njezino mišljenje.

Uz Halilović i Jerković i njihov okršaj dekoltea na crvenom tepihu u Laubi zablistala je i voditeljica Ecija Ivušić.


Vanja, Ecija i Iva - voditeljice na crvenom tepihu