U ROCKMARKU

Isprobajte pivo s najžešćim potpisom!

09.10.2013 u 13:33

Bionic
Reading

Fanove bendova Iron Maiden, AC/DC i Led Zeppelin razveselit će vijest da mogu isprobati pivo s potpisom ovih slavnih izvođača

Odnedavno u knjižari Rockmark možete nabaviti pivo Iron Maidena, AC/DC-a i Led Zeppelina!

Iron Maiden i AC/DC ikone su pravog žestokog zvuka i istinski ljubitelji kvalitetnog piva. Iz tog razloga pokrenuta je limitirana proizvodnja ekskluzivnog bendovskog piva, u kojem uživaju zajedno sa svojim odanim fanovima.

Obožavatelji Led Zeppelina sami su pak osmislili pivo Starship. Odnedavno ove tri vrste originalnih vrhunskih piva mogu se kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark.

Pivo Iron Maidena nosi naziv 'Trooper', prema pjesmi s legendarnog albuma 'Piece of Mind'. Brižno je u suradnji s Bruceom Dickinsonom nastalo u engleskoj pivovari Robinsons. Dickinson je veliki obožavatelj tradicionalnih britanskih piva Real Ale i Trooper je rađen prema njegovom ukusu kao svijetlo, jantarno pivo gornje fermentacije – Ale, Best/Special Bitter stila sa 4,7 posto alkohola.

AC/DC Premium Beer
rađeno je prema receptu spajanja najboljeg s najboljim – njemačkog piva s australskim hard rockom. Proizvedeno je prema njemačkom zakonu o čistoći piva i punjeno u posebno dizajnirane crne limenke koje sadrže točno pintu, odnosno 568 ml odličnog piva s pet posto alkohola.

Starship - pivo je nazvano prema legendarnom zrakoplovu Boeing 720 koji je prevozio grupu Led Zeppelin tijekom svjetskih turneja sedamdesetih godina. Starship je bio pomno preuređen zrakoplov, prilagođen bendovima na turnejama, a Zeppelini su ga obožavali. Pivo Straship tradicionalnog je engleskog stila bitter, jantarne boje, rađeno od probranog britanskog hmelja i slada, sa 4,5 posto alkohola.