PROJEKCIJA U JELSI

Huljić najavio: Snimam reality s Petrom Grašom!

09.07.2015 u 10:50

Bionic
Reading

Dokumentarni film 'Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće' redatelja Marija Grabovca, u kojem se kao glavni junak pojavljuje rođak Tončija Huljića, i to kao njegov alter ego, prikazan je sinoć u Jelsi, odakle poznati skladatelj vuče korijene

'Prvi sam put vidio dokumentarac prošle godine i otišli smo s njim na dva festivala. Drago mi je da se svidio ljudima i da je pobrao neke nagrade. Film ima mediteransku dušu i specifičan morski humor', rekao nam je Tonči Huljić (53) netom nakon projekcije u Jelsi, na kojoj mu se pridružila i supruga Vjekoslava.

Baš kao i prije nekoliko dana na Splitskom festivalu, i te je ljetne večeri pozornost plijenila dubokim dekolteom.

Film je prošle godine premijerno prikazan na Sarajevskom filmskom festivalu i međunarodnom festivalu glazbenog dokumentarnog filma Starigrad Paklenica, a Huljić već najavljuje nastavak.

Ovaj će put pratiti Tonijeve dogodovštine u Europskoj uniji. 'Uvijek mi je drago raditi s ljudima s Hvara. Nekako su normalniji i mirniji, nisu glasni', govori Tonči.


Vjekoslava i Tonči na sinoćnjoj promociji filma

Iako je regionalna sezona 'X Factora' tek nedavno završila, Tonči nam otkriva da ćemo ga u showu gledati i dogodine. 'Bit će nove sezone. Imam ugovor na tri godine. Moram priznati da su snimanja bila dosta naporna i svima su nam oduzela puno vremena. No sve to skupa ima smisao. Nadam se da naposljetku žiri neće biti najveća zvijezda. Dobro smo se uklopili, razumijemo se i družimo privatno. Svatko od nas ima svoj stav, nitko se ne vrijeđa i mislim da smo dovoljno argumentirani i drukčiji od ostalih', ističe skladatelj.

A uz reality show koji bi pratio život Jelene Rozge, za tportal je najavio još jednu ideju za koju se nada da će se je uskoro realizirati.

'Okupio sam ekipu vrhunskih televizijskih stručnjaka, na svjetskom nivou, i zajedno s njima planiram realizirati snimanje reality showa koji bi pratio mene i Petra Grašu na glazbenoj turneji. Sve to bilo bi popraćeno televizijskim showom', najavio je Huljić.

Ovog petka očekuje ga snimanje spota za duet s Massimom, a u njemu će glavna zvijezda biti Toni s početka priče. Snimat će se u Stanićima pokraj Omiša, ljetnoj oazi Huljićevih, u kojoj će se, kad se kamere ugase, ova glazbena obitelj odmarati gotovo cijelog ljeta.