NAGRADNJAČA

Goribor u Vintage Industrial Baru

18.09.2013 u 09:16

Bionic
Reading

Kultni Goribor se godinu dana nakon hvaljenog dvostrukog albuma 'Evo je banja' i posljednjeg zagrebačkog koncerta vraća Zagrebu 19. rujna i predstavlja 'Jureći ljubav', svoj novi singl!

Prošla je gotovo godina dana od posljednjeg koncerta kojeg je bend iz Bora održao u Zagrebu, pa se povukao na podužu koncertnu pauzu te godina i pol od dvostrukog remek-albuma 'Evo je banja' koji je sa sobom donio nezaboravne pjesme poput 'Ljubavi moja', 'Kiša', 'Burle', 'Drobilica duša', 'Grad', 'Niko nije kriv' i one koja zatvara taj cijeli čarobni krug - 'Ne računajte na nas'. No, s Goriborom na svu sreću i dalje možemo računati jer je ST početkom godine u studiju Kramasonik, u suradnji s braćom Sinkauz (East Rodeo, ...day of the year), Nedimom Čišićem (Vuneni) i Hrvojem Nikšićem na klavijaturama snimio pjesmu 'Jureći ljubav'.

'Jureći ljubav' poslušajte ovdje

Premijeru novog singla Goribor ujedno koristi kako bi najavio zagrebački koncert, 19. rujna u Vintage Industrial Baru kada će snimati materijal za svoj prvi live album koji će u dogledno vrijeme objaviti Dancing Bear.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Miroslav Vukobratović
Ana Puović