PIVANA UTORKOM

Gitarski virtuoz Gobac pokazao kako se skidaju Stonesi

30.03.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Poznata pivnica Zagrebačke pivovare Pivana u partnerstvu s Hrvatskom glazbenom unijom (HGU) pokrenula je glazbeni program Next stop Pivana te svakog utorka ugošćuju sjajne glazbenike. Ovaj glazbeni program, koji je mnoge podsjetio na nekadašnje legendarne svirke i tulume Ruby Tuesday, pravo je osvježenje na sceni, a sinoć je kao gost iznenađenja nastupio Davor Gobac

Na oduševljenje prepune Pivane, Davor Gobac nakon dugo je vremena zasvirao gitaru te je s bendom izveo nekoliko pjesama Rolling Stonesa. Frontmen Psihomodopopa između svake pjesme bacio je poneku šalu u svom poznatom stilu, tako se zafrkavao da se počeše po testisima svaki dan aludirajući na javnozdravstvenu kampanju Počeši s razlogom i da voli pomagati.

Naime, posebnost programa 'Next stop Pivana', osim sjajne svirke muzičara je to što se svi gosti iznenađenja odriču svog honorara u korist fonda za potrebite glazbenike HGU-a. Do sada su se na bini Anti Geli i bendu pridružili Saša Lozar, Luka Bulić, Igor Geržina i zbor Izvor, Jacques Houdek, Sementa Rajhard, Kristijan Beluhan, The Frajle, Darko Rundek, Rambo Amadeus, Mangroove, Goran Bare, ali i glazbenici starije garde poput Tedija Spalata i Tereze Kesovije.