U VIKENDU OTVARANJA

'Gangstera' pogledalo gotovo 2000 gledatelja

12.02.2014 u 09:35

Bionic
Reading

'Gangster te voli', dokumentarna komedija Nebojše Slijepčevića krenula je krajem prošlog tjedna u kino distribuciju u 15 gradova diljem Hrvatske. U prvom vikendu prikazivanja film je pogledao 1951 gledatelj, što je najbolje otvaranje jednog dokumentarnog filma u Hrvatskoj u posljednjem desetljeću i jedan od boljih rezultata hrvatskog filma u posljednjih godinu dana.

Od ukupnog broja gledatelja, gotovo polovina njih film je pogledala u Splitu, a zapaženije rezultate ostvario je u Sinju i Vodicama, što znači da je 'Gangster' najviše pozornosti dosad privukao na domaćem terenu. Kino distribucija filma uskoro počinje i u Vinkovcima, Gospiću, Sisku, Rijeci, Dubrovniku, Daruvaru, Poreču, Čakovcu, Rovinju, Labinu, Pazinu, Pakracu, Koprivnici i Korčuli. U sklopu svoje mini-turneje, Nediljko Babić i ekipa filma gostovat će na premijernim projekcijama u Rijeci 13. veljače), Poreču (14. veljače), Rovinju (15. veljače), Sisku (18. veljače) i Samoboru (28. veljače).

Gangster te voli' je film o ljubavnim odnosima u Dalmatinskoj zagori u kojoj protagonist, raspjevani provodadžija široka osmijeha i blistava brka iz Imotskog, Nediljko Babić - Gangster traži muža za lijepu Bugarku Maju. Premda se čini da u Imotskom neženja ima na svakom koraku, ozbiljnog ženika danas je, izgleda, teže pronaći no iglu u plastu sijena...

Kino najava filma 'Gangster te voli'

Popis svih kina u kojima se film može pogledati dostupan je ovdje