POBJEDNICE DORE

Feminemke se zaručile

12.03.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Naše ovogodišnje predstavnice na Eurosongu kažu da su najbolje prijateljice, za Oslo će se dobro pripremiti, iako Pamela i Neda znaju da se tamo zapravo treba zabaviti

Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos još ne znaju hoće li svoju pjesmu 'Lako je sve', pobjedničku s ovogodišnje Dore, izvesti na hrvatskom ili engleskom jeziku, piše Jutarnji list

Ali to nije ni važno glasačima Eurosonga, djevojke na kladionicama već kotiraju visoko, na četvrtom mjestu. Pamela i Neda su 2005. nastupale za BiH pa znaju što ih čeka. 'Eurosong je jedna velika parada, prepuna smijeha i zabava. Naravno, svjesne smo da je to promocija naše zemlje, da u te tri minute pred višemilijunskim gledateljstvom treba dati ono najbolje od sebe', kažu cure.

Dvije od tri feminemke, Nika i Pamela, trenutačno su slobodne - Pamela se upravo razvela i kaže: 'Bolje biti sama i sretna, nego nesretna u paru.' Neda je pak u vezi s Bojanom Bursaćem iz Zagreba, kojeg čuva od medija jer 'se ne bavi javnim poslom'. Ali zato cure na sav glas ističu međusobnu ljubav.

'Nismo to još nikome kazale, ali nas tri smo se večer uoči finala Dore zaručile. Nas tri smo najbolje prijateljice, međusobno smo si najveća podrška pa je bilo i krajnje vrijeme da se zaručimo.' Pamela i Nika su cimerice, a Neda im je često u gostima. 'Nika i ja čak spavamo u istom krevetu. Sjajno se slažemo, a s Nikom i štrebam. Ona je studentica Pomorskog fakulteta u Rijeci', kaže Pamela.