14. SRPNJA

Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance Festivalu!

05.04.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Autorica nekoliko najvažnijih pjesama elektronske glazbe i muzička snaga legendarne grupe Faithless, Sister Bliss nastupit će 14. srpnja na pozornici Dance Paradise trećeg Sea Dance Festivala

Slavna umjetnica iz Londona radila je glazbu za himne poput ‘God is DJ’, ‘Insomnia’, ‘We Come 1’, ‘Music Matters’, ‘Salva Mea’ uz pomoć kojih je Faithless ušao u povijest moderne muzike kao jedan od najbitnijih bendova na elektronskoj sceni s preko 15 milijuna prodanih albuma. Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a surađivala je s imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure).

Nastup na Jazu potvrdio je i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa ‘Don't Be So Shy’ koji je u prošlih šest mjeseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitova. Njima se pridružuje i beogradski bend S.A.R.S. koji će na Sea Dance Festivalu proslaviti 10 godina rada. Na Jaz stižu i velike zvijezde bass scene, kultni DJ i producent, glumac i vizualni umjetnik Goldie te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati poznati MC Stamina. Dobitnici nagrade MTV Best Adria Act i miljenici regionalne publike, kotorski hip-hop tandem Who See i ove godine će biti domaćini glavne pozornice festivala. Sada već rezidenti Sea Dancea, Dedduh i Noyz izvest će neke od najopularnijih hitova poput ‘Đe se kupaš’, ‘Nemam ti kad’, ‘Dinamida’, ‘Nije preša’ i mnoge druge.

Ulaznice
Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, Sea Dance od 285 kn, a cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu.
Navedene cijene bit će dostupne do ponoći s 15. na 16. travnja kada se dižu na sljedeće iznose:
Exit, festivalska ulaznica – 495 kn
Exit, kamp – 210 kn
Sea Dance Festival, ulaznica – 330 kn
Sea Dance Festival, kamp – 210 kn
Kamp premium – 590 kn

Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 eura za Exit ili 99 eura za cijelu Exit Avanturu.