HUMANITARNA AKCIJA

Ekskluzivno pogledajte spot 'Ako ima nekog iznad nas'

21.12.2010 u 13:22

Bionic
Reading

Pogledajte premijerno spot za potresnu pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas' koju su otpjevale tri hrvatske glazbene dive – Gabi Novak, Vanna i Tamara Obrovac

Baš kao što je potresan tekst pjesme 'Ako ima nekog iznad nas', jednako tako potresan je i spot koji je prati. Budući da je problem nasilja nad ženama još uvijek snažno prisutan u hrvatskom društvu, šokantne scene u spotu nastoje još jednom skrenuti pažnju na tu problematiku kako bi se javnost konačno osvijestila.

Osim tri pjevačice i autora pjesme Brune Kovačića, u spotu nastupaju i glumci koji su vjerno prikazali prizor nasilja u intimi doma. Spotom dominiraju maske koje simboliziraju pretvaranje nasilnih muškaraca – u društvu oni su uglađena gospoda, a u intimi doma zlostavljači i nasilnici. Kako je ispričana priča o nasilju nad ženama kroz pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas', pogledajte u spotu koji vam premijerno prikazujemo.


Akcijom '1 lajk - 1 glas protiv nasilja nad ženama' tportal osigurava dodatna financijska sredstva Autonomnoj ženskoj kući te omogućuje besplatno preuzimanje pjesme 'Ako ima nekog iznad nas'. Pjesmu možete preslušati i preuzeti s ove adrese

Vlasnicima blogova i web stranica tportal omogućuje postavljanje pripadajućih humanitarnih bannera na vlastite stranice.

Bannere i pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas' možete preuzeti s ove adrese

Pogledajte i fotogaleriju sa snimanja spota.