ŠTO RADI BIVŠI PAR?

Dujić slavila rođendan, a Herceg na castingu za izbor ljepote

03.10.2016 u 20:02

Bionic
Reading

Nakon napisa o kraju njihove veze Anita Dujić i Ivan Herceg posljednja dva mjeseca ne objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, drže se uporno odluke 'silenzio stampa', tako da još nije poznato jesu li jedno drugom zaista rekli zbogom. Proteklog vikenda Anita je s prijateljima u jednom zagrebačkom restoranu proslavila 32. rođendan, a Ivan Herceg našao se u žiriju castinga za The Best Model Zagreba i zagrebačke županije 2016.

Ivana Hercega trenutačno ne gledamo ni u jednoj domaćoj seriji ili filmu. U medijima je posljednjih godinu dana ponajviše bio zbog veze s bivšom manekenkom Anitom Dujić. Jesu li još uvijek zajedno - izjasnili se dosad nisu, no ljubavne sreće na Instagramu kao nekada više nema.

Protekli vikend jednome od njih je bio radni, drugome slavljenički. Naime, Anita je 2. listopada slavila 32. rođendan, a slavlje s prijateljicama odvijalo se u jednom poznatom zagrebačkom restoranu u centru grada.

Ivan se pak s bratom Josipom Hercegom, profesionalnim tenisačem, dan prije našao u žiriju za natjecanje ljepote. Naime, zagrebački glumac bio je u žiriju na audiciji za The Best Model Zagreba i zagrebačke županije 2016. Nakon ljetovanja Herceg je odustao od objava na društvenim mrežama na kojima je dosad bio aktivan. 

Za razliku do Ivana koji se trenutačno ne može pohvaliti s puno glumačkih angažmana, Anita ima pune ruke posla snimajući ove jeseni nove modne kampanje. Njihova veza, o kojoj nikad nisu pričali u javnosti, otkrivena je prošle godine u travnju nakon Anitina razvoda od Ivana Veljače.


Ivan Herceg u društvu Kristine Lumbar, brata Josipa, Katarine Kovačević  i Martine Topčić

32 ?? #citylights #bdaygirl #celebration #saturday #nightout #apetit

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Celebration time ?????? #bdaygirl #celebration

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on